De Dinkelhoeve

.

Nu ook een verkoopautomaat voor kaas en eieren!

Sinds kort hebben we ook een gekoelde verkoopautomaat voor kaas en eieren. 

Read more

Uw bestelling voor Kerst

Omdat 1e en 2e Kerstdag dit jaar op vrijdag en zaterdag vallen, en 1 januari op vrijdag, is onze winkel feitelijk gesloten tot 2 januari 2016. Omdat we ons kunnen voorstellen dat u wellicht toch nog graag wat Dinkelhoeve-producten in huis zou willen halen voor Kerst willen we u in de gelegenheid stellen langs deze weg uw bestelling te plaatsen. Deze kunt u dan op woensdag 23 of donderdag 24 december tussen 17 en 18.30 ophalen.

De volgende producten kunt u langs deze weg bestellen:

 • Alle kazen (jong, jong-belegen, belegen en oud) MET UITZONDER ING VAN DE KRUIDENKAZEN (deze zijn als gevolg van grote belangstelling voor kerstpakketten op dit moment niet voorradig)
 • IJs (onze gebruikelijke potten van 500 cc) in de smaken Vanille, Hazelnoot, Biscotto, Chocolade, Kaneel, en Chocolade-Biscottto
 • Scharreleieren
 • Hertenvlees: gehakt, stoofvlees, en burgers
 • Ganzenborst
 • Rundvlees: stoofvlees, gehakt, beefburgers, poulet, runderlever
 • Kip: kipdijen, kippenpoten, kipfilet, kipdijlapjes en soepkip
 • Biologische olijfolie
 • Duintuin assortiment: uien, aardappelen (ditta en texla, allebei vastkokend), pompoen
 • Diverse ambachtelijke jams in de smaken tomaten-chutney, abrikozen-pompoenjam, cranberry-pompoenjam, ananas-gemberjam, bananenjam, stoofperenjam, vijgen-pompoenjam, Spaanse pruimenjam. Ook sixpacks met 6 kleine potjes met daarin: tomaten-chutney, ananas-gemberjam, abrikozen-pompoenjam, stoofperenjam, bananenjam en cranberry-pompoenjam
 • De droge, Olijcke worsten (in de smaken: Joop en Marlies (zie www.olijck.nl))
 • Brood: brikske, spelt zonnepit, pain de campagne (klein) volkoren, volkoren meergranen, kerststol (nog 2!), speltcrackers (klein en groot)

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

De melkverkoop gaat overigens gewoon door – ook op 1e en 2e Kerstdag, en 1 januari!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik vast te laten weten de prijs van onze melk per 1/1/16 te verhogen van 0,85 euro naar 0,90 euro per liter. Overige prijzen blijven ongewijzigd.

We wensen u  vast hele mooie feestdagen, en dito jaarwisseling toe!

Read more

Olijcke worst

Nieuw in ons assortiment: de zalige droge worsten van Olijck! Een Italiaanse worst, maar dan uit Haarlem. We hebben op dit moment vier smaken hangen: de Olijcke Marlies (met Hollandse whisky), de Olijcke Italiaan (met Italiaanse rode wijn, en een vleugje kruidnagel), de Olijcke Joop (met Haarlems Jopen bier), en de Olijcke Kenau (met een heus eau-de-vie bier van de Jopenkerk). Prijs van een worst is 6 euro. 

Read more

Kaaskeuring

Op donderdag 19 november is onze kaas weer door een professionele jury beoordeeld. We zijn er best een beetje trots op dat we een 8,8 hebben gekregen!

Read more

Nieuw: onze producten nu ook te bestellen!

Om u wat meer flexibiliteit te geven buiten onze openingstijden om bieden we nu ook de mogelijkheid om - via email - uw bestelling te plaatsen, en op een nader af te stemmen moment af te halen. Zie het kopje "bestellen". 

Read more

Gisteren weer erg leuke geslaagde streekmarkt op de Dinkelhoeve!

Ondanks het slechte weer was het weer een erg leuke markt gisteren. We hadden vanwege de weersprognose alle kramen binnengezet. Uiteindelijk weet ik niet wat de 'minste' was van twee 'kwaden': de pinkenstal was wel erg donker, en het was er dan misschien wel droog, maar ook erg koud... Zo hadden we eigenlijk een eerste- en een tweederangs markt, en dat was natuurlijk niet de bedoeling! De demonstratie kaasmaken was wel erg geslaagd: veel leuke, geïnteresseerde mensen. Leuk om te doen - voor herhaling vatbaar. 

Read more